Luckitraveltheworld

Ontlading

De eerste twee weken van onze reis zitten erop en wat hebben we al veel indrukken opgedaan. In feiten zijn we pas net gelanceerd en wacht er nog een legio aan herinneringen op ons.

Twee weken: op papier een normale vakantie maar gevoelsmatig voelt het al veel langer, intenser en bovenal anders dan die ‘normale’ vakantie. Samen aan dit avontuur beginnen is nooit een vraag geweest. In niks valt het te vergelijken met wat wij reeds samen hebben meegemaakt: avontuurlijke roadtrips, samenwonen en -werken. Weer opnieuw leren we elkaar kennen. In de eerste weken een ontdekking voor ons allebei want thuis zijn we (vanwege corona) ook bijna 24/7 samen dus hoe groot kan dat verschil zijn? Best groot kunnen we stellen. De ontlading is groot na een periode van afsluiten van werk, (t)huis en familie/vrienden en aan de start van zo’n ‘grote vakantie’ wil de ontdekkingsreiziger in ons van alles doen. Dat levert keuzes op, beetje FOMO, onverwerkte afscheidsemoties, vermoeidheid en veel prachtige indrukken. Alles samen dus soms een beetje veel en tegelijkertijd ook prachtig dat we dit samen mogen ontdekken. En dan heb ik het niet over de reisbestemmingen maar over de ‘reis’ die wij samen maken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Luckitraveltheworld

Thema door Anders Norén