Luckitraveltheworld

Grenzeloos

Een lange reis maken gaat al over grenzen verleggen voordat we het vliegtuig in waren gestapt. Nu, eenmaal onderweg, komen we bijna dagelijks een moment tegen waar ik, Luc of wij samen onze grenzen verleggen.

Uit je comfort zone treden, wordt het ook wel genoemd en schijnt goed te zijn om je ontwikkeling te stimuleren en avontuur aan te gaan. Ik heb wat meer grenzen dan Luc (je zou het niet zeggen) en word dus ook vaker op de proef gesteld. Neem de surfles in de ‘Pacific Ocean’ of het snorkelen met zeeschildpadden op eigen houtje 40 meter van de kust. Dat doet Luc met twee vingers in zijn neus, terwijl ik de nacht van te voren niet slaap. Maar ik doe het wel. En daar gaat het hele verhaal om. Sterker nog: volgens Luc straal ik nadat ik iets gedaan heb waarbij ik mijn grenzen heb verlegd. Ook Luc heeft zijn grenzen al verlegd de afgelopen maand. Denk bijvoorbeeld aan de temazcal waar we aan meededen.

Grenzen verleggen gaat niet alleen om de activiteiten waarbij je adrenaline niveau op hol slaat. Het gaat ook om emotionele dingen. Wij als koppel komen tijdens deze reis elkaar heel veel tegen. In de positieve zin, soms ook in de ‘lerende zin’. Als koppel zijn we in de afgelopen tijd dan ook enorm gegroeid. Deze reis is nu al onvergetelijk: we delen lief en leef, steunen en supporter elkaar en verleggen ‘onze grenzen’.

Verder Bericht

Vorige Bericht

4 Reacties

 1. Ger Henstra 12 februari 2022

  Heerlijk 🥰

 2. Rozette Joosten 13 februari 2022

  Lieve Beide
  Ja wat te zeggen na deze openhartige gesprekken op papier …( voor ons)
  En de leerprocessen samen .
  Ik ben blij voor jullie , en voor “ons” om mee te beleven de mooie tochten en foto’s / filmpjes.
  Liefs en blijf gezond !
  Rozette

Laat een reactie achter

© 2024 Luckitraveltheworld

Thema door Anders Norén