Luckitraveltheworld

Meet the wander team

Wie is Kitty?

Kitty, 32 jaar, heeft de verantwoordelijkheid om de juiste mensen te werven voor de jeugdzorg. In haar vrij tijd is ze een bezige bij en zit ze nooit stil. Ze sport zich een slag in de rondte om maar geen kilo’s bij te komen van al het lekkere eten en drinken dat ze niet aan haarzelf voorbij kan laten gaan. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is voor veel dingen in. Hierin verliest ze zichzelf ook wel eens. Haar grootste passie is wijn en als een echt snob laat ze ook met veel plezier haar wijnkennis weten aan iedereen dit het wilt horen. Maar ze kan zich ook ineens bedenken dat ze meer van cultuurgeschiedenis wilt weten en begint dan op een blauwe maandag met een cursus. Creatief is Kitty ook. Ze schrijft graag inlevende teksten over haar avonturen zodat andere mensen ook kunnen meegenieten. Kitty is reislustig en heeft daarnaast op verschillende plekken in de wereld gewoond, van Kaapstad tot Parijs. Nu woont ze in de wereldstad Geleen, samen met Luc.  

Wie is Luc?

Luc, 31 jaar, is in het dagelijks leven een serieuze consultant op gebied van data management. Om de balans erin te houden, is hij in zijn vrije tijd een echte Bourgondiër. Hij kookt met hart en ziel het liefst op zijn BBQ basterd, is fervent seriekijker (houdt hier zelfs een app voor bij) en is een beregezellige bier- en wijndrinker. Niet te vergeten houdt hij er ook van om een balletje te gooien op de bowlingbaan of een linkerhoek uit te delen met kickboksen. Oog voor de camera heeft Luc ook. Hij fotografeert met zijn systeemcamera het liefst natuur en dieren maar slaat een mooi stukje vlees ook niet over. Hij kan niet wachten om zijn nieuwe GoPro HERO 10 onder (én boven) water te gebruiken. Luc is zeer reislustig maar dit wordt zijn eerste reis met een backpack.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Luckitraveltheworld

Thema door Anders Norén